Yalıhüyük Kaymakamı Muhammed Sağır için veda yemeği düzenlendi

featured

Yalıhüyük Kaymakamı Muhammed Sağır’ın Çorum Ortaköy’e tayinin çıkması dolayısı ile kamu kurum çalışanları veda yemeği düzenledi.

Seydişehir Adile Baysal kültür evinde düzenlenen programda Yalıhüyük kaymakamı olarak görev yapan Kaymakam Muhammed Sağır kurum amirleri ve personelle vedalaştı.

Veda programında konuşan Kaymakam Muhammed Sağır; ’Yalıhüyük’te yaklaşık 9 ay kadar görev yaptık. Bir kez olsun hem kurum amirlerimizle hem personelimizle, Belediyemizle, vatandaşlarımızla en ufak dargınlığımız küskünlüğümüz olmadı. Hepsi ile uyum içerisinde çalıştık. Yalıhüyük İlk görev yaptığım ve unutamayacağımız bir görev yerimiz. Meslek hayatımız boyunca karşılaştığımız her yeniliği Yalıhüyük ile kıyaslayarak devam edeceğiz. Mesleki mizacımıza dair mayayı biz burada aldık. Bundan dolayı da mutluyum. Sizlerle görev yapmaktan memnuniyet duydum. Allah’a emanet olun’’ dedi.

Yalıhüyük’te kısa sürede kendinden söz ettiren halkın büyük teveccühünü alan Kaymakam Sağır, İlçeye kazandırılan Kadınlar kooperatifine öncülük ederek bir ilke imza atmıştı. Devlet aklını çok iyi kullanabilme yeteneğine sahip olan Kaymakam Muhammed Sağır İlçe potansiyelinin iyi olduğunu Suğla kapalı havzası ile projeler başta olmak üzere, Gölcük yaylası ve Suğla arazisindeki sorunları çözme noktasında halkın büyük özgüvenini kazanmıştı.

Veda yemeğine Kaymakam Muhammed Sağır’ın yanı sıra Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz,İlçe Jandarma komutanı Teğmen Ceren Adanur Cemek ,İlçe Emniyet Amiri Komiser Yusuf İbili,tüm daire amirleri ve personel katıldı.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük Kaymakamı Muhammed Sağır için veda yemeği düzenlendi

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.
Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!